Як одягти дитину взимку або принцип багатошаровості у дитячому одязі.

Багато світових брендів пропонують купити дитячий зимовий одяг досить тонкий на дотик. Іноді бабусі мацають такий комбінезон і обурюються «як у таке можна одягнути дитину взимку». А виявляється можна, але для того, щоб дитина почувала себе комфортно, необхідно дотримуватися принципу багатошаровості в зимовому одязі. Давайте трошки вникнемо в цю тему, і кожен батько для себе зрозуміє підходить чи ні йому такий підхід в одязі, і він купуватиме ні тонкий зимовий одяг або шукає бренди з великою кількістю утеплювача.

Під тонкі мембранні зимові комбінезони з утеплювачем 140-180 г Reima, Lassie необхідно одягати кілька шарів одягу, що додасть тепла та комфорту дитині під час прогулянки. Декілька тонких шарів одягу, одягнені на дитину під мембранний комбінезон набагато зручніше, ніж один товстий шар одягу. Декілька тонких шарів та зимовий комбінезон не сковуватимуть руху дитини під час прогулянки, таке маля прийде з прогулянки радісне та веселе.

Найпершим стартовим шаром одягу є термобілизна. Цей шар необхідно одягати на спідню білизну, а не на футболку чи колготки. Термобілизна має бути синтетичною або з додаванням вовни. Не можна одягати бавовняні речі - дитина спітніє, бавовна вбере вологу і дитина буде мокрою під час прогулянки.

Другим шаром має бути фліс. Флісовий комбінезон або комплект має одягатися поверх термобілизни. Фліс створює додаткову повітряну прослойку тепла, відводить зайву вологу від тіла дитини, додає тепла та комфорту малюкові. Стандартна флісова піддіва замінюємо близько 40 г утеплювача в комбінезоні. Фліс буває різним - буває більш щільним-зимовим, тоншим демісезонним, в'язаним.

І, зрештою, третій шар це сам комбінезон. Основна функція комбінезону - захищати тіло дитини від зовнішніх погодних подразників-від снігу, дощу, вітру, морозу… Принцип багатошаровості, про який ми Вам розповіли, відмінно працює на мембранних комбінезонах і чим вище мембранність тканини комбінезону, тим комфортніше буде дитині на прогулянці. І зовсім не важливо що це буде комбінезон - цільник або комплект де куртка і напівкомбінезон, головне щоб він був з високомембранної тканини з проклеєними основними швами, був підібраний за розміром і дотриманий принцип багатошаровості. Виконавши ці нехитрі правила Вашій дитині буде максимально комфортно на прогулянці.

Related Articles

Мембраність тканини - комбінезон не буде промокати?

Мембраність тканини - комбінезон не буде промокати?

Мембранність у тканині: все, що вам потрібно знати!

Мембранність у тканині - це ключова властивість сучасного дитячого технологічного одягу, що дає змогу комфортно справлятися з будь-яким погодним режимом. Щоб повністю усвідомити переваги технологічного одягу, давайте розберемося, що означає мембранний комбінезон і чому всі купують дитячі зимові куртки з мембраною?

Принцип багатошаровості Reima - що це?

Принцип багатошаровості Reima - що це?

Принцип багатошаровості одягу: захист і комфорт у будь-яких умовах.

Природа часто кидає нам виклики, правильно застерігаючи від екстремальних погодних умов і раптових змін температури. Щоб не замерзнути в холодні дні та не перегрітися в спекотні, людство розробило багатошаровість у верхньому одязі. Цей підхід став невід'ємною частиною збереження від природних факторів, даючи змогу зберігати затишок і безпеку в найрізноманітніших кліматичних умовах.