Прохолодне літо? Який одяг потрібний на прохолодне літо чи теплу осінь?

Прохолодне літо? Який одяг потрібний на прохолодне літо чи теплу осінь?

Поки що на вулиці літо хочемо поділитися з Вами досвідом купівлі демісезонного одягу, який необхідний на прохолодне літо або теплу осінь.

Усі популярні бренди випускають колекцію демісезонного одягу раз на рік – наприкінці зими на початку весни. Як правило, поставки демісезонного одягу приходять на початку року, а продається він максимально, якраз восени, тому часто з початком осені починаємо відчувати дефіцит «ходових розмірів у ходових моделях». Тому рекомендуємо Вам розглянути покупку демісезонного одягу зараз, поки знижки та в наявності всі розміри.

На що звернути увагу?

Якщо потрібна вітровка, зверніть увагу на стильні моделі від REIMA – вони захистять дитину від вологи та вітру завдяки високомембранним тканинам. Якщо треба побюджетніше - Lassie by Reima, є варіанти як з утеплювачем, так і без нього.

Якщо необхідний проміжний шар, розгляньте варіант флісової кофти, толстовки або комплекту. Практичний, теплий і простий у догляді фліс як піддева або окремо як кофта відмінно підійде. Для малюків практично цілісний комбінезон Huppa, для старших діток зручно комплектом - кофта і штани як у Лассі, у Рейми є класні кофти з трикотажного флісу. Багато моделей зараз зі знижкою!

SoftShell – куртки, пальто, штани, комбінезони мірошники – ідеальні для прохолодного літа чи теплої осені. Що являє собою тканину Софтшелл читайте в одній із статей нашого блогу, а зараз хочемо звернути Вашу увагу на куртки, плащі пальто Хуппа софтшелл, ідеальні вітровки софтшелл Рейма, Лассі.

Весь цей одяг на прохолодні літні вечори або на початок теплої осені. Якщо відправляєте дитину на відпочинок, то без вітровок, флісок, софтшелок Вам не обійтися!

Заходьте до нас на сайт https://best4baby.com.ua/ та обирайте необхідне. А ми зробимо Вам доставку до будь-якої точки України!

Related Products

Related Articles

Яку куртку купити на весну дитині?

Яку куртку купити на весну дитині?

З настанням весни, багато хто задається цим питанням.

Якщо ви не впевнені, яка куртка буде найбільш підходящою для Вашої дитини, то ось кілька порад для Вас.