ТОП 5 дитячих черевиків REIMA на весну-осінь

Міжсезоння в нашому регіоні це завжди різка зміна погоди. Зранку світить сонечко, а надвечір вже ллє проливний дощ. А рясні снігопади в кінці березня вже стали нашим сьогоденням. Тому демісезонне дитяче взуття треба підбирати правильно, з дбайливістю, адже промочені дитячі ніжки можуть стати причиною частих дитячих хвороб.

Не купуйте дитяче демісезонне взуття по рекомендації знайомих, або продавців на базарі, краще довіртесь нам, бо ми експерти! Ми на ринку 13 років, і за ці роки продавали тільки якісне брендові дитяче взуття!

Ну що ж, пропонуємо:

1. Черевики ReimaTec Vilkas 569490

Водонепроникні черевики з зносостійкою підошвою Vibram XS Trek, яка витримає активну гру вашої дитини. Всередині зручні знімні устілки Happy Fit, які допоможуть легко визначитися з необхідним розміром. Застібка – липучка - це зручно  при взуванні дитині. Зовні мають водо та брудо відштовхувальну пропитку.

   


2. Черевики ReimaTec Wetter 569343

Дитяче взуття від ReimaTec під назвою Wetter - це легкі та модні черевики, що ідеально підходять для весняної погоди з температурами «плюс». Черевики виготовлені з водонепроникного мембранного матеріалу, їх можна прати в плалці при температурі +30С. 

Вони мають герметичну мембрану та сітчасту підкладку з міцного текстилю, мають щільні п'яти та носок, що забезпечують захист від ударів. Черевики зі зручними еластичними шнурками та знімними устілками Reima Happy Fit, які допомагають правильно визначити розмір ноги дитини. Черевики такмають світловідбиваючі деталі та доступні в яскравих кольорах, які чудово поєднуються з іншими верхнім одягом та аксесуарами Reima для дітей.

    



3, Черевики Reimatec Ehtii 5400012A

Черевики Reimatec Ehtii - це красиве та практичне взуття, яке не пропускає вологу. Верхня частина черевиків складається зі шкіри на 33%, а всередині їх знаходиться м'яка текстильна підкладка та знімні устілки Happy Fit, що роблять їх зручними для носіння дитиною. Черевики дуже легкі та мають міцну підошву з технологією Vibram, яка забезпечує стійкість. Також у черевиках є світловідбиваючі деталі, які підвищують безпеку при носінні у темний час доби. Черевики Reimatec Ehtii доступні у розмірах від 28р до 40р, вони виглядають елегантно та підходять навіть дорослим. 


    



4, Черевики ReimaTec Vikkela 569494

  Це легка модель весняно - осіннього дитячого взуття ReimaTec Vikkela, виготовлена з міцної тканини. Ці черевики можно використовувати не тільки в міжсезоння, але і теплої зими. Є застібка на липучці, міцна підошва Vibram XS Trek, і знімні стельки Happy Fit, що роблять цю модель особливо зручною. Крім того, ці черевики можна прати в пральній машині при температурі 30°C на делікатному режимі.


    


5, Черевики ReimaTec Passo 5400010A

Щодо взуття на температуру +10 градусів, то можна звернути увагу на модель для дітей ReimaTec Passo. Це взуття з верхом з натуральної замші та герметичними вставками, які мають підкладку з mesh-сітки (технологія объемного плетіння, яка забезпечує довговічність та збереження зовнішнього вигляду). Взуття також має съємні стельки Happy Fit, регульовані липучки та світловідбиваючі елементи. Ці черевички можна прати в машині при температурі 30 °C, вони дуже легкі та добре дихають. Дуже радимо!


  

Related Products

Related Articles

У що взути дитину восени чи як вибрати найкращі демісезонні черевики?

У що взути дитину восени чи як вибрати найкращі демісезонні черевики?

На носі осінь, як завжди приходить несподівано, і терміново треба в щось перевзути дитину. Поривчастий вітер стих, дощ лити перестав, треба виходити на прогулянку. І якщо дорослий обережно обійде калюжу, то втримати дитину досить складно. Та й навіщо, якщо можна просто одягнути-взути малюка за погодою і не засмучуватися мокрим одягом-взуттям.

Скільки взуття потрібно дитині на демісезон?

Скільки взуття потрібно дитині на демісезон?

Скільки пар взуття необхідно купити дитині на сезон осінь-весна? Ми рекомендуємо три пари демісезонного взуття, читайте, зараз розповімо, що саме купити.

Восени не обійтися без цих дитячих речей!

Восени не обійтися без цих дитячих речей!

Привіт, шановні батьки!

Готуючись до осені, ми часто дбаємо про вітровки, куртки та взуття для наших дітей, щоб забезпечити їм комфорт у прохолодні осінні дні. Але існують важливі речі, про які легко забути. Допоможемо Вам не випустити їх з уваги!

Як одягати малюка на прогулянку навесні або 3 куртки на весну!

Як одягати малюка на прогулянку навесні або 3 куртки на весну!

Щороку, в останній місяць зими, ми надсилаємо Вам список дитячого демісезонного одягу та взуття, необхідних для Вашої дитини на весну.

  Підбираючи для Вас необхідні демісезонні куртки для хлопчика чи дівчинки, попередньо, ми тестуємо їх на своїх дітях, тому поганого Вам не порадимо.